Πληροφορίες Παράδοσης

 

Αποστολή - Παράδοση

Ο βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε για εσάς τη ταχύτερη και ασφαλέστερη εντός των χρονικών ορίων παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Το sport-plus.gr συνεργάζεται με την ACS η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Όσες παραγγελίες παραλαμβάνονται μέχρι της 14:00 επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας καταχωρούνται την επόμενη εργάσιμη.

Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Η παράδοση του δέματος σε 3-5 εργάσιμες μέρες είναι δωρεάν πανελλαδικά για παραγγελίες άνω των 60 €.

Η παράδοση του δέματος σε 3-5 εργάσιμες μέρες για παραγγελίες κάτω των 60 € κοστίζει 6 €.

Σε περιπτώσεις που το βάρος του δέματος υπερβαίνει το κανονικό (3 kg) και η πρόσβαση στο μέρος παράδοσης είναι δύσκολή το κόστος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι υπέρβαρο ή το κόστος των προϊόντων σας υπερβαίνει τα 150? υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουμε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση μέρους ή όλου του ποσού.

Η παράδοση των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση των προϊόντων που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας διαρκεί περίπου 3-10 εργάσιμες μέρες.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00.Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Παραλαβή Προϊόντος

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.

Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

 

Σημείωση: Για τα προϊόντα στη κατηγορία Εξοπλισμός Ομάδων οι χρόνοι επεξεργασίας, αποστολής και παράδοσης διαφέρουν και προσδιορίζονται σε κάθε περίπτωση μετά από επικοινωνία μεταξύ πελάτη και καταστήματος.

 

×
×
×
×

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

×

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

×

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Δυνατότητα επιστροφής-αλλαγής

×