Σχετικά με μας

 

Το κατάστημα Sport Plusιδρύθηκε το 2007 εγκαινιάζοντας το φυσικό της κατάστημα στη Ρόδο και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στον χώρο του λιανικού αθλητικού εμπορίου.

Από το 2007 έως και σήμερα διαθέτοντας σταθερά μια πλήρη συλλογή αθλητικού υποδήματος και ενδύματος, εργαζόμαστε με το ίδιο πάθος  και αφοσίωση, με σκοπό να συνδυάσουμε ποιότητα και προσιτές τιμές.

Το 2013, οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες στην Ελλάδα μας οδήγησαν στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας πανελλαδικά για γρήγορες, έξυπνες και εύκολες online αγορές. Οι επισκέπτες του www.sport-plus.gr,  μπορούν να επιλέξουν υποδήματα, ενδύματα & αξεσουάρ ανάμεσα στα επώνυμα Αθλητικά brands. Μεγάλο κομμάτι της ιστοσελίδας μας κατέχει ο εξοπλισμός ομάδων όπου οι αθλητικές ομάδες μπορούν να προμηθευτούν το υλικό τους σε ρουχισμό και είδη προπόνησης!

Το 2015 προχωρήσαμε στην ανανέωση και αναβάθμιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικότερο ιστότοπο τόσο σε design όσο και σε λειτουργία!

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας παραμένει αναλλοίωτη και εργαζόμαστε με την ίδια θέληση και ευχαρίστηση για:

Την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, Διαρκής ανανέωση των προϊόντων, συστηματική ανανέωση στα καταστήματα μας, συνεχής βελτίωση και οργάνωση, σεβασμός και υπευθυνότητα προς καταναλωτές και συνεργάτες

Στα πλάνα της εταιρείας είναι η συνέχιση της ήδη επιτυχημένης και ανερχόμενης πορείας και η περαιτέρω ανάπτυξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με περισσότερα brands και μεγαλύτερη γκάμα.

×
×
×
×

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

×

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

×

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Δυνατότητα επιστροφής-αλλαγής

×